Skip to content

Uw meubels een tweede leven met Baris Meubelstoffeerder

Een duurzame maatschappij is een betere maatschappij. Gooi daarom uw verouderde, doorgezakte of vale meubelen niet weg, maar geef ze een nieuwe kans. Baris Meubelstoffeerder restaureert en stoffeert uw klassieke, vintage of (retro) moderne meubelen met liefde voor het vak en oog voor een perfect resultaat. Met meer dan 30 jaar ervaring staan we garant voor professioneel advies en tevreden klanten.

Wat kunnen wij voor u doen?

U wordt vakkundig bijgestaan in de keuze voor het stofferen van uw meubelenstoelen en banken. Ook voor het op maat maken van schuimkussens en het bekleden van boot- en caravankussens bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een mooie, ruime collectie meubelstoffen, van een klassieke uitstraling tot moderne kleurcombinaties.

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor u en uw meubelen kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071 – 407 12 63 of vul het contactformulier in, Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe gaat Baris Meubelstoffeerder te werk?

U maakt een afspraak voor een vrijblijvende intake op locatie. Bel ons via 071 – 407 12 63. Tijdens deze afspraak bespreekt u uw wensen. Omdat wij het meubel zelf beoordelen, en niet van een foto, kunnen wij in één keer het juiste en volledige advies geven over de mogelijkheden en eventuele reparaties. U ontvangt een vrijblijvende offerte voor de besproken werkzaamheden. Deze offerte bevat duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag. Kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit en wij zijn pas klaar als u tevreden bent.